© 2021 Couwenberg Tuinen I All Rights Reserved
Met een overgrootvader als beheerder in de bosbouw en een grote liefde voor het groen begon Marijn Couwenberg zijn opleiding tot hovenier in Breda en Velp.  Na zijn opleiding deed hij diverse ervaringen op in het groen en begon hij in 2010 als zelfstandig hovenier. Hierna zijn wij langzaam uitgegroeid tot een klein hoveniersbedrijf dat werkzaam is in de regio Helmond, Eindhoven en omstreken.

Kunst werd Nadia Couwenberg al van kleins af aan met de paplepel ingegoten. Na een omweg begon zij met grafisch design en was het een logische stap om na de administratie ook de website voor Couwenberg Tuinen de gaan ontwerpen en bijhouden. Tevens is zij het gezicht achter Art of Nadia.


 
Onze werkzaamheden bestaan uit aanleg, renovatie en onderhoud. Wij streven hierbij naar een hoge kwaliteit zowel op het gebied van groen als het gebruik van duurzame materialen. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen en meststoffen, dit met het oog op een gezonde leefomgeving voor zowel mens, dier en groen. Ons uitgangspunt is u zo goed mogelijk te helpen met uw wensen. Tevens zijn wij aangesloten bij de landelijke Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners, de VHG.